Βιογραφικό

Δρ. Ιωάννης Ν. Θεοδωράκης
Χειρούργος Ουρολόγος Ογκολόγος - Υπεύθυνος Α’ Ουρολογικής Κλινικής Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης
Δρ. και τ. Επιμελητής Ουρολογικής Κλινικής και του Κέντρου Laser Πανεπιστημίου Μονάχου (LMU)

 

Sigillum Universitatis Ludovico Maximilianeae
Γεννήθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης. Πατέρας μου ο Νικόλαος Θεοδωράκης και μητέρα μου η Μαρία Ζουράρη.

Τέλειωσα το 17ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου και το 1ο Γυμνάσιο Αρρένων Ηρακλείου (Καπετανάκειο) με βαθμό Λίαν Καλώς, αμέσως μετά μετανάστευσα για σπουδές στο Μόναχο Γερμανίας.

Σπούδασα για δύο εξάμηνα στο Κολέγιο σπουδών Μονάχου (STUDIENKOLLEG) και απέκτησα το Βαυαρικό απολυτήριο με Άριστα.

Σπούδασα ιατρική με υποτροφίες του κράτους της Βαυαρίας στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου (LUDWIG - MAXIMILLIANS - UNIVERSITAET) και αποφοίτησα με Άριστα, αποκτώντας και την άδεια ασκήσεως ιατρικής.

Την εκπαίδευση της ειδικότητας της Ουρολογίας έκανα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Μονάχου (KLINIKUM GROSSHADERN) αρχικά υπο την διεύθυνση του καθηγητή PROF.DR.MED. EGBERT SCHMIEDT και στη συνέχεια του διαδόχου του PROF.DR.MED. ALFONS HOFSTETTER. Μετά την 5ετή εκπαίδευση και απόκτηση της ειδικότητας της Ουρολογίας, εξελέγειν σε επιμελητή της Ουρολογικής Κλινικής και του τμήματος μεταμοσχέυσεων (ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ PROF.DR.MED. W.LAND) της χειρουργικήε κλινικής (ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ PROF.DR.MED. SCHILDBERG) για 12 χρόνια.

Τον Σεπτέμβριο 2002, ίδρυσα το νέο Ουρολογικό τμήμα της Γενικής Κλινικής Θεσσαλονίκης με πλήρη σύγχρονο εξοπλισμό και εφαρμογή όλων των μεθόδων της σύγχρονης Ουρολογίας.

© 2015 - 2021 Δρ. Ιωάννης Ν. Θεοδωράκης.

Ο παρών ιστότοπος έχει μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν υποκαθιστά σε καμιά περίπτωση την επίσκεψη σας στο γιατρό.