Δρ. Ιωάννης Ν. Θεοδωράκης

Μητροπόλεως 46 - 48

Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54622

Καλέστε μας

Τηλ. Ιατρείου +30.2310.254174

Ωρες Λειτουργίας

Δευ - Πεμ : 17:30 - 21:00

Email

jtheodorakis@web.de

ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ SSL

Για λόγους ασφαλείας και για την προστασία των δεδομένων σας κατά τη μετάδοση, αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί σύγχρονη τεχνολογία κρυπτογράφησης (π.χ. SSL). Μπορείτε να αναγνωρίσετε μια κρυπτογραφημένη σύνδεση από το σύμβολο κλειδώματος στη γραμμή του προγράμματος περιήγησης ή από το https:// στη γραμμή διευθύνσεων.

Για να ελέγξετε την ασφάλεια ενός ιστοτόπου, στα αριστερά της διεύθυνσης ιστού, αναζητήστε την κατάσταση ασφαλείας:

Οι πληροφορίες που στέλνετε ή λαμβάνετε μέσω του ιστοτόπου είναι ιδιωτικές.

Ακόμα και εάν βλέπετε αυτό το εικονίδιο, να είστε πάντα προσεκτικοί όταν κοινοποιείτε προσωπικές πληροφορίες. Ελέγξτε τη γραμμή διευθύνσεων, για να βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στον ιστότοπο που θέλετε να επισκεφτείτε.

Ο ιστότοπος δεν χρησιμοποιεί ιδιωτική σύνδεση. Ίσως κάποιος άλλος χρήστης να μπορεί να βλέπει ή να αλλάζει τις πληροφορίες που στέλνετε ή λαμβάνετε μέσω του ιστοτόπου.

Σε ορισμένους ιστοτόπους, μπορείτε να επισκεφτείτε μια πιο ασφαλή έκδοση της σελίδας:

  1. Επιλέξτε τη γραμμή διευθύνσεων.
  2. Διαγράψτε το στοιχείο http:// και εισαγάγετε εναλλακτικά το στοιχείο https://.

Εάν αυτή η επιλογή δεν λειτουργεί, επικοινωνήστε με τον κάτοχο του ιστοτόπου, για να του ζητήσετε να ασφαλίσει τον ιστότοπο και τα δεδομένα σας με HTTPS.

Σας συνιστούμε να μην εισαγάγετε ιδιωτικά ή προσωπικά στοιχεία σε αυτήν τη σελίδα. Εάν είναι δυνατόν, μην χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο.

Συνεχίστε με προσοχή. Υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα με το απόρρητο αυτής της σύνδεσης. Ίσως κάποιος χρήστης να μπορεί να βλέπει τις πληροφορίες που στέλνετε ή λαμβάνετε μέσω αυτού του ιστοτόπου.

Μπορεί να εμφανιστεί ένα μήνυμα “Η σύνδεση δεν είναι ασφαλής” ή “Η πληρωμή δεν είναι ασφαλής”.

Αποφύγετε αυτόν τον ιστότοπο. Εάν εμφανίζεται μια κόκκινη προειδοποίηση που καταλαμβάνει ολόκληρη την οθόνη, ο ιστότοπος έχει επισημανθεί ως μη ασφαλής από την Ασφαλή περιήγηση. Η χρήση του ιστοτόπου ενδεχομένως να θέσει σε κίνδυνο τις ιδιωτικές πληροφορίες σας.

Το ιατρείο θα λειτουργεί κανονικά απο τις 21/04/2020 και ώρες 17:30 – 21:00 απο Δευτέρα εως Πέμπτη σύμφωνα με τις οδηγίες του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου για τη χρήση μέτρων ατομικής προστασίας απο τον κορωνοϊό Covid-19.

Στο ιατρείο χρησιμοποιείται καθαριστής αέρα Philips AC0820 / 10 που αφαιρεί έως και το 99,9% των ιών COVID19 και των αερολυμάτων από τον αέρα