Κρυπτογράφηση SSL

Για λόγους ασφαλείας και για την προστασία των δεδομένων σας κατά τη μετάδοση, αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί σύγχρονη τεχνολογία κρυπτογράφησης (π.χ. SSL). Μπορείτε να αναγνωρίσετε μια κρυπτογραφημένη σύνδεση από το σύμβολο κλειδώματος στη γραμμή του προγράμματος περιήγησης ή από το https:// στη γραμμή διευθύνσεων.

Για να ελέγξετε την ασφάλεια ενός ιστοτόπου, στα αριστερά της διεύθυνσης ιστού, αναζητήστε την κατάσταση ασφαλείας:

 • Τοποθεσία Ασφαλής
  Οι πληροφορίες που στέλνετε ή λαμβάνετε μέσω του ιστοτόπου είναι ιδιωτικές.
  Ακόμα και εάν βλέπετε αυτό το εικονίδιο, να είστε πάντα προσεκτικοί όταν κοινοποιείτε προσωπικές πληροφορίες. Ελέγξτε τη γραμμή διευθύνσεων, για να βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στον ιστότοπο που θέλετε να επισκεφτείτε.

 • Πληροφορίες ή Μη ασφαλής
  Ο ιστότοπος δεν χρησιμοποιεί ιδιωτική σύνδεση. Ίσως κάποιος άλλος χρήστης να μπορεί να βλέπει ή να αλλάζει τις πληροφορίες που στέλνετε ή λαμβάνετε μέσω του ιστοτόπου.

 • Μη ασφαλής ή Επικίνδυνος
  Σας συνιστούμε να μην εισαγάγετε ιδιωτικά ή προσωπικά στοιχεία σε αυτήν τη σελίδα. Εάν είναι δυνατόν, μην χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο.

  Μη ασφαλής: Συνεχίστε με προσοχή. Υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα με το απόρρητο αυτής της σύνδεσης. Ίσως κάποιος χρήστης να μπορεί να βλέπει τις πληροφορίες που στέλνετε ή λαμβάνετε μέσω αυτού του ιστοτόπου.

  Επικίνδυνος: Αποφύγετε αυτόν τον ιστότοπο. Εάν εμφανίζεται μια κόκκινη προειδοποίηση που καταλαμβάνει ολόκληρη την οθόνη, ο ιστότοπος έχει επισημανθεί ως μη ασφαλής από την Ασφαλής περιήγηση Google. Η χρήση του ιστοτόπου ενδεχομένως να θέσει σε κίνδυνο τα ιδιωτικά στοιχεία σας.

© 2015 - 2021 Δρ. Ιωάννης Ν. Θεοδωράκης.

Ο παρών ιστότοπος έχει μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν υποκαθιστά σε καμιά περίπτωση την επίσκεψη σας στο γιατρό.