Το ιατρείο θα λειτουργεί κανονικά απο τις 21/04/2020 και ώρες 17:30 - 21:00 απο Δευτέρα εως Πέμπτη σύμφωνα με τις οδηγίες του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου για τη χρήση μέτρων ατομικής προστασίας απο τον κορωνοϊό Covid-19.

Στο ιατρείο χρησιμοποιείται καθαριστής αέρα Philips AC0820 / 10 που αφαιρεί έως και το 99,9% των ιών COVID19 και των αερολυμάτων από τον αέρα

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τις οδηγίες

Προληπτικός Ελεγχος - Τι πρέπει να γνωρίζω

Η προληπτική εξέταση του άνδρα πρέπει να γίνεται ετησίως από το 45ο έτος της ηλικίας του. Ανδρες που έχουν περιστατικό καρκίνου του προστάτη σε συγγενείς 1ου ή 2ου βαθμού πρέπει να ελέγχονται ετησίως απο το 30ο έτος της ηλικίας τους.

Η άποψη που θέλει τον έλεγχο του προστάτη να γίνεται μόνο σε άνδρες μεγάλης ηλικίας αποδεικνύεται ξεπερασμένη.
Πέρα από την βασική του λειτουργία, ο προστάτης επηρεάζει τόσο την αναπαραγωγική διαδικασία όσο και την απόλαυση του έρωτα.

 

Περισσότερα   

PSA (Ειδικό Προστατικό Αντιγόνο) - Τι πρέπει να γνωρίζω

Το Ειδικο προστατικο αντιγονο, ή το PSA, είναι μια πρωτεΐνη που παράγεται από τον προστάτη αδένα και είναι παρούσα στο αίμα των ανδρών. Τα επίπεδα PSA αυξάνονται όταν υπάρχει καλοήθης διόγκωση του προστάτη ή λοίμωξη του προστάτη, επίσης γνωστή ως προστατίτιδα ή καρκίνος του προστάτη.

 

Περισσότερα   

© 2015 - 2021 Δρ. Ιωάννης Ν. Θεοδωράκης.

Ο παρών ιστότοπος έχει μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν υποκαθιστά σε καμιά περίπτωση την επίσκεψη σας στο γιατρό.